Další herní záběry z Cyberpunku 2077 uvidíme už příští týden

Do vydání zbývá ještě hodně času, ale už co nevidět se nám naskytne další pohled na to, jak to v Nočním Městě bude vypadat.

Už příští týden se dočkáme další porce záběrů z očekávaného RPG CD Projektu RED, ve kterých se vrátíme do Nočního Města a jeho temných zákoutí. Kromě záběrů přímo ze hry se na streamu objeví také vývojáři a rozhovory s nimi, které nás zavedou ještě hlouběji do tajů toho, jak se daří Cyberpunk 2077 přivádět pomalu ale jistě k životu.

Původně měl stream být součástí programu na PAX West, kde se má uskutečnit i velká cosplay soutěž, jejíž výherce se bude moci podívat na velké grand finále v průběhu příštího roku. Zatímco soutěž zůstává, stream se studio rozhodlo odvysílat z Varšavy mimo hektické prostředí obří výstavy.

"Ke změně plánu nás vedla spousta logistických i kreativních důvodů. Samozřejmě bychom chtěli říci, že nás mrzí, že jsme se na poslední chvíli pro tuto změnu rozhodli, protože víme, že mnozí z vás se s námi chtěli na místě setkat a nám je líto, že to teď nebude možné," tvrdí CD Projekt RED o svém rozhodnutí.

Stream Cyberpunku 2077 se rozběhne v 8 hodin SELČ 30. srpna a sledovat ho můžete na Twitch a Mixer účtech CD Projektu RED. Hra má potom vyjít 16. dubna 2020 na Xbox One, PC a PS4.

Váš názor Další článek: Sci-fi akce Control je za rohem, připomíná se startovním trailerem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,