Další hrou ze série Battlefield by mohlo být Bad Company 3

Spekulací se internetem pohybuje hodně a nyní se do chumlu přidává ještě jeden Youtuber.

 

O tom, že by se DICE s dalším dílem série Battlefield mohlo vrátit k jedné z nejoblíbenějších odboček vůbec, slýcháme už dost dlouho. Bad Company 2 bylo a doteď je jednou z nejlepších válečných akcí svého druhu a za třetí díl bychom se tak vůbec nezlobili. 

Do chumlu spekulací se nyní přidal Youtuber AlmightyDog. Na tom by nebylo nic až tak divného, pokud by již dříve přesně neodhadl spoustu informací o Battlefieldu 1, měsíce před jeho oznámením. V březnu 2016 se totiž trefil skoro do všech detailů o hře a nyní prozradil, že dalším dílem série bude Bad Company 3. 

Dle jeho zdroje se titul bude odehrávat během a po období vietnamské války, až do období války studené. Těšit se prý máme na příběhovou kampaň, multiplayer se pak vrátí k menším konfliktům a soustředí se na boj pěchoty, jak tomu bylo ve dvojce. Vybrané období samozřejmě ovlivní seznam zbraní, které mají prý být taktéž upravitelné ve stylu Battlefieldu 1. 

Dočkat bychom se měli alespoň jednoho nového módu, také mapy budou velikostí a strukturou podobné těm z Bad Company 2. Hráče by měl potěšit i fakt, že obrovská vlna nevole kvůli mikrotransakcím z Battlefrontu 2 pravděpodobně zaručí, že jich v novince moc nebude. 

Hra by měla být odhalena na výstavě E3 v příštím roce. Uvidíme, zda něco z toho bude nakonec pravda. 

Diskuze (2) Další článek: Conan Exiles vyjde v květnu, sběratelská edice odhalena

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,