Další hvězdným hercem filmu Uncharted bude Antonio Banderas

Herecká hvězda se podle Variety podílí na natáčení filmového zpracování příběhu charismatického lovce pokladů.

Hollywoodská hvězda a přinejmenším svého času hvězda dívčích srdcí Antonio Banderas je dalším velkým jménem na soupisce herců, kteří převedou na filmové plátno herní sérii Uncharted. Kromě něj jsou hlavními jmény Tom Holland a Mark Wahlberg v rolích Nathana Drakea a Sullyho. Informaci přinesl časopis Variety na svých internetových stránkách.

Kromě jmen největších hereckých lákadel filmu se ve zprávě objevují informace o dalších členech realizačního týmu včetně nového režiséra, kterým má být Ruben Fleischer, jehož práci můžete znát například jako muže v čele tvorby předloňského Venoma. V režisérském křesle se už před ním prostřídalo rovnou šest kolegů z branže a musíme tak alespoň doufat, že tentokrát už jde opravdu o finální jméno a vše půjde jako po másle. 

O konkrétním rozdělení rolí pro Banderase a další herce zatím informace veřejné nejsou, mohl by se tak stát například zatím nezveřejněnou zápornou postavou. Známe první dvě herečky, které se ve filmu objeví. Jsou jimi Sophia Ali a Tati Gabrielle. Film má do kin dorazit 5. března příštího roku, ale vzhledem k jeho minulosti je pravděpodobné, že si ještě počkáme o něco déle.

Váš názor Další článek: Nejlepší hry pro Nintendo Switch: skvělé pařby na cesty

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,