Další informace o Next Generation Tennis

Již potřetí vám dnes přinášíme zprávu o chystané tenisové simulaci od společnosti Wanadoo. Jak vyplynulo z informací, které nám před chvílí zaslala distribuční společnost CD Projekt, konečný název tohoto titulu bude Next Generation Tennis (byť se dříve hovořilo o této hře jako Rolland Garros 2002 nebo US Open 2002).

A co nám tedy Next Generation Tennis nabídne? Především dva významné turnaje, jakými bezesporu jsou Rolland Garros pořádaný každoročně ve Francii a US Open, který se pro změnu odehrává ve Spojených státech amerických. K dispozici budete mít samozřejmě hned několik módů, vytáhnout na vrchol pomyslného žebříčku ATP budete moci více než 10 profesionálních hráčů. Z demoverze, která se dnes objevila na Internetu, lze poměrně bezpečně určit, že mezi ně budou patřit i Brit Tim Henman a Francouz Sebastien Grosjean.

V České republice bude titul Next Generation Tennis distribuovat společnost CD Projekt - jak se takřka stalo pravidlem, dočkáme se plně lokalizované verze za výbornou cenu 499,- Kč.

Zdroj: PR

Váš názor Další článek: Omega Stone - stránky & trailer

Témata článku: , , , ,