Další nové soubory na našem lokálním mirroru!

Poslední dny jsou skutečně velmi bohaté na zajímavé downloady a tak vám znovu přinášíme nášup těch nejchutnějších demoverzí, patchů a trailerů. Zde je jejich letmý seznam - všechny zde zmiňované soubory si můžete stáhnout z této stránky.

  • Galactic Civilizations (demo, 51,3 MB) - hratelná demoverze zajímavé vesmírné strategie, která vám umožní vychutnat si všechny přednosti této hry až po rok 2190, kdy demo končí.
  • Tron 2.0 (trailer, 40,6 MB) - vyznat se ve změti nových her žánru FPS jistě není jednoduché - o jednom z dalších nadějných projektů, titulu Tron 2.0, se více dozvíte z nového a také poměrně dlouhého videa.
  • Port Royale (patch, 2,9 MB) - nový patch pro anglickou verzi této strategické simulace firmy Ascaron, opravující spoustu menších či větších chybiček, mimo jiné souvisejících s překladem hry.
  • Port Royale (demo, 94 MB) - a podruhé titul Port Royale. Tentokrát vám ovšem nabízíme hratelnou demoverzi tohoto titulu, díky které si můžete blíže vyzkoušet tuto zajímavou hru z prostředí 16. a 17. století

Zdroj: Gamer`s Hell

Váš názor Další článek: DOOM III či The Movies na stánku Activision!

Témata článku: , , , ,