Další novinky od Cenegy

V průběhu týdne se na našem trhu objevilo mnoho nových titulů, o jejichž distribuci se stará společnost Cenega CZECH.

Frontline Attack: Battle Over Europe

Frontline Attack: War over Europe je real-time strategií zobrazující boje, které probíhaly na území Evropy v letech 1941 - 1944. Hráč získává kontrolu nad nejrůznějšími ozbrojenými a mechanickými jednotkami, pozemním vojskem i vzdušnými silami. Hra zahrnuje akce od útoku Němců na Sovětský svaz, přes další významné bitvy na východní frontě, operace ve Francii a Itálii, až po německou ofenzivu v Ardenách. Hráč se může hry zúčastnit na staně německých vojsk, sovětů i alianční armády, a to jak v single-playerové kampani, tak v multiplayerových módech. Frontline Attack: War over Europe je prvním titulem využívajícím nejnovější "Earth-3" engine od Reality Pump.

Ke hře dostanete za cenu 1499,- Kč český manuál. Minimální hardwarové nároky jsou PII-350 MHz, 64 MB RAM, 16 MB DirectX 8.1 kompatibilní grafická karta a 670 MB na HDD, Windows 95/98/ME/2000/XP.

Emperor: Rise Of Middle Kingdom

Začněte s kouskem půdy u Yang-tze a skončete s nejmocnější říší na Zemi. Pomáhejte svým lidem prosperovat. Objevujte nové technologie. Určujte daně, řiďte obchod, budujte obrovské armády. Přepadejte okolní města a podrobte si je. Dekorujte. Máte vše, co je potřeba ke stavbě Velké zdi? A co takhle vyznamenat své předky? Připojte se se svým městem on-line a zjistěte, jestli jste opravdu nejlepší na světě. Váš trůn čeká.

Mezi novátorské vlastnosti této budovatelské strategie patří on-line hra více hráčů (až osm hráčů se může utkat nebo spolupracovat on-line), osobností profily každého z obyvatel , kteří jsou nyní také chytřejší, nové ovládání boje přináší do bitev více zábavy.

Cena je 1199,- Kč včetně českého manuálu. Minimální hardwarové nároky jsou PII-400 MHz, 64 MB RAM, 4 MB DirectX 8.0 kompatibilní grafická karta a 800 MB na HDD, Windows 95/98/ME/2000/XP.

Více informací: preview (21.9.2002)

Stronghold Crusader

Vydejte se na cestu do daleké Arábie přelomu 11. a 12. století, která proslula jako domov odvážných bojovníků vybavených mocnými zbraněmi. Veďte skupinu křižáků zocelených věky krvavých válek nebo odporujte jejich nájezdům na straně arabů. Stejně jako jeho předchůzce, tak i Stronghold Crusader jedinečným způsobem kombinuje akční prvky realtimové strategie s charakteristikami budovatelsko - hospodářských strategií.

Nejnovější datadisk k proslulé realtime strategií nabízí 4 rozdílné kampaně odehrávájící se na blízkém východě v období křižáckých výprav.  Dostanete možnost postavit se do čela armády těžce ozbrojených križáků jako král Richarda Lví Srdce nebo se stát mocným syrským sultánem Saladinem. Zažijete kruté středověké souboje, budete stavět nedobytné pevnosti. Autoři hry také dávají hráčům možnost navrhnout vlastní scénáře pomocí nového editoru úrovní.

Cena tohoto datadisku činí 1499,- Kč, přibalen je český manuál. Minimální hardwarové nároky jsou PII-350 MHz, 64 MB RAM, 4 MB DirectX 8.1 kompatibilní grafická karta a Windows 98/ME/2000/XP.

Více informací: recenze Stronghold (2.5.2002)

Váš názor Další článek: Nová mega: nášup nových trailerů!

Témata článku: , , , , , ,