Další podrobnosti o Resident Evil DS

V japonském časopisu Famitsu se objevily nové detaily o hře Resident Evil: Deadly Silence, která se připravuje na Nintedo DS. Hra nabídne dva módy, přičemž ten hlavni se jmenuje Rebirth a jedná se vlastně o předělávku Resident Evil 1. Samozřejmě doplněnou o podporu dotykového displeje a upravené ovládání. Což například znamená, že budete mít možnost udělat rychlou otočku o 180 stupňů, bojovat nožem či přebíjet bez nutnosti návštěvy menu. 

  

Druhý mód se nazývá Classic a přinese přesně to samé, co znáte z PSX. Žádné nové pasti, vylepšení, nic. Ani nedojde k upotřebení stylusu. Ale zase zůstanou všechny původní dialogy včetně hlasů a uvidíte originální úvodní a závěrečné videa. Chybět nemůže multiplayerová hra. Tu si užijete až ve čtyřech hráčích ve dvou módech. Prvním je kooperativní hra, kdy společně čelíte nepřátelům, druhý je versus. V něm se stává vítězem ten, kdo v limitu zmasakruje nejvíce zombie. V Japonsku se dočkají Resident Evil: DS už v lednu, u nás možná na jaře, ale zatím žádné datum nebylo oficiálně oznámeno.

Doupě komentuje: Osobně bych se raději dočkal nějakého nového Resident Evila, než předělávky, ale snad tvůrci přidají alespoň dostatek novinek.

Související informace (Resident Evil: Deadly Silence):
Platforma: Nintendo DS
Žánr: akce
Výrobce: Capcom (
www.capcom.com)
Vydavatel: Capcom (
www.capcom.com)
Homepage: nemá
Předpokládané datum vydání: jaro 2006

Zdroj: Eurogamer

 

 

 

 

Váš názor Další článek: Týden v rubrice Plné hry - všude samé ryby

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,