Další sezóna pro Call of Duty Warzone se opozdí kvůli opravám chyb

Druhá sezóna pro CoD: Vanguard a Warzone Pacific měla začít 1. února. Nakonec se její spuštění o dva týdny posouvá.

Odsouvají se nejen hry jako takové, ale i nový obsah pro již zaběhlé tituly. Nyní přišlo na řadu Call of Duty Vanguard a Warzone, kam měla 1. února dorazit druhá sezóna. Po odkladu ale bude spuštěna až 14. února. Studio Sledgehammer Games odklad odůvodňuje tím, že potřebuje více času na celkové zlepšení hry a opravu problémů, které jsou její součástí už delší dobu.

"Jsme si vědomi vaší frustrace a slyšíme vás jasně. Použijeme získaný čas k vydání dalších updatů, které by měly zajistit zlepšení optimalizace hratelnosti, balancování zbraní a vybavení, zlepšení stability a opravdu bugů a celkově zlepšit zážitek z hraní pro hráče skrz Vanguard, Warzone Pacific, Black Ops Cold War a Modern Warfare." To jsou slova, o která se vývojáři podělili v nejnovějším příspěvku na blogu. Mají toho v plánu docela dost, ale je otázkou, jestli je 14 dní navíc dostačující na to, aby se vše stihlo opravit.

Do budoucna také slibují, že ohledně stavu samotné hry budeme z jejich strany slýchat častěji. Ještě je tady ale jeden zásadní problém, se kterým se potýká hlavně Warzone. I když už je součástí hry nová ochrana Ricochcet, tak nechytila ani zdaleka všechny podvodníky.

Váš názor Další článek: PC verze God of War už je v rukou moderů. Co říkáte na Krata bez vousů?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,