Další Titanfall se zdrží, mohou za to Apex Legends a Star Wars Jedi

Další Titanfall jen tak nedorazí. Respawn na něj nemá čas.

Vývojáři ze studia Respawn nemají moc času a pokračování Titanfallu tak nedorazí příliš brzy. Studio musí prvně dokončit projekt ze světa Star Wars a práci přidělává také battle royale titul Apex Legends. 

"V současné době pracujeme na vývoji jiných her. Je nutné porozumět tomu, že na Apex Legends a Star Wars Jedi: Fallen Order pracují dva zcela odlišné týmy. Abychom plně podpořili práci na Apex Legends, odsouváme vývoj následujících her ze série Titanfall. Z našeho týmu pro Apex nechceme brát žádné vývojáře za účelem práce na Star Wars Jedi ani na dalších titulech," napsal ve svém blogpostu vedoucí producent Drew McCoy.

Už dříve Respawn přislíbil hráčům práci na vývoji další hry ze světa Titanfallu. Zároveň ale potvrdil, že nejde o Titanfall 3. Apex vydělal Respawnu už teď pořádnou hromadu peněz, a tak je jasné, že studio chce udržet jeho popularitu, kterou si hra získala u více než padesáti milionů hráčů. Bez neustálého vývoje to ale nepůjde a je pochopitelné, že o vývojáře bude v Respawnu v následujících měsících dost nouze. Star Wars Jedi: Fallen Order, na němž studio momentálně pracuje vyjde 15. listopadu letošního roku na PC, PS4 a Xbox One.

Váš názor Další článek: Assassin's Creed Unity si zdarma stáhly už 3 miliony hráčů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,