Další válka v Supreme Commander 2

Vydavatelská společnost Square Enix a vývojářský tým Gas Powered Games dnes potvrdili, že chystané pokračování strategické série Supreme Commander vyjde na jaře příštího roku, a to pro PC a Xbox 360.

Příběh se bude odehrávat 25 let po skončení války, kdy se začíná galaxie vzpamatovávat z nedávné vraždy nově zvoleného prezidenta. Nikdo však nemůže přijít na to, kdo za vraždou stojí a všichni se vzájemně obviňují. Nakonec dojde představitelům frakcí United Earth Federation, Illuminate a Cybran Nation trpělivost a pomalu se schyluje k další válce...

sp2-1.jpgsp2-10.jpg

Studio Gas Powered Games v tiskové zprávě nezapomnělo své chystané dílko vychválit a fanouškům vzkázali, že Supreme Commander 2 nabídne řadu vylepšení, tři zajímavé kampaně s unikátním dějem (za každou frakci jedna kampaň), online multiplayer a celkově hra představuje prý novou dimenzi v RTS žánru.

sp2-8.jpgsp2-9.jpg

Supreme Commander 2 si podle dostupných informací zakládá na intenzivních bitvách v masovém měřítku, kdy hráč dostane možnost ovlivnit jakýkoliv konflikt, díky vytváření obrovských válečných strojů, což si můžete prohlédnout na screenshotech.

sp2-11.jpg sp2-12.jpg
sp2-2.jpg sp2-3.jpg
sp2-4.jpg sp2-5.jpg
sp2-6.jpg sp2-7.jpg

Zdroj: Shacknews
Dostupné pro: PC, X360
Žánr: Strategie
Výrobce: Gas Powered Games
Začátek prodeje: 5. března 2010 (PC), 19. března 2010 (X360)
Váš názor Další článek: Kane & Lynch 2 konečně oficiálně

Témata článku: , , , , , , , , ,