Další Xbox bude „zpětně kompatibilní“

Je skoro jisté, že firma Microsoft již minimálně chystá vývoj nové konzole, ale nyní můžeme pouze spekulovat o tom, jaká tato konzole bude. Na internetu (přesněji na stránkách Xbox Evolved) se objevili interní informace o životnosti X360 her.

Dle zdroje, třetí Xbox bude podporovat „zpětnou kompatibilitu“ , která by měla vylepšit současné X360 tituly. Zlepšit by se měla vykreslovaná vzdálenost, framerate nebo možnost nového stahovatelného obsahu. Představme si to jako když si do PC koupíte novou grafickou kartu.

 
Jaký bude nový?

Jak jse psáno na Xbox Evolved: „Náš zdroj potvrzuje, že Microsoft se nyní nachází ve fázi kdy zkoumá možnosti, předtím než určí závěrečné technické specifikace nové konzole. „Zpětnou kompatibilitu“ nového Xboxu představí vývojářů, již brzo, což znamená že X360 hry se dočkají delší životnosti na nové platformě.“ Prodloužením životnosti her a jejich technickým zdokonalením by si Microsoft připravil solidní základnu her pro novou konzoli. Jedná se však pouze o zvěst, takže nejásejme dopředu.

Zdroj: CVG
Váš názor Další článek: Video: Far Cry 2 a další

Témata článku: , , ,