Další ze sérií Xboxu by měla vyjít v kolekci ve stylu Halo: Master Chief Collection

Remaky a remastery starších her jsou i po letech žhavé téma. Na minulé generaci Microsoft zabodoval s kolekcí Halo a vypadá to, že něco podobného chystá pro další značku.

Zásoba zajímavých značek se Xboxu v posledních letech s nákupem velkých studií pěkně rozšířila. Nesmíme ale zapomínat ani na jejich zaběhlé série. Podle insidera Nicka Bakera z webu Xbox Era právě jedna z nich dostane podobnou péči jako série Halo s Master Chief Collection. O kterou sérii by se konkrétně mělo jednat, ale nezmínil.

Přímo říká, že to bude kolekce všech her v sérii prodávaná v jednom balení. Master Chief Collection ale zahrnovala i remaky prvních dvou dílů. Je tedy možné, že se tentokrát grafika vylepšovat nebude. Nás na první dobrou napadla série Gears of War, o které už jsme docela dlouho neslyšeli. S posledním dílem neslavila velké úspěchy, ale díky výborným prvním třem dílům má stále zástupy fanoušků, kteří čekají na pokračování.

Jako další se nabízí značka, kterou jsme neviděli ještě déle. Ve studiu Playground Games vzniká nový Fable a dávalo by smysl, pokud by Microsoft chtěl hráčům připomenout předchozí díly v takové kolekci. 

Samozřejmě nemůžeme vynechat upozornění, že jde pouze o spekulace a z oficiálních zdrojů žádné oznámení zatím nepřišlo. Ohledně vydání další kolekce se ale začaly objevovat informace i od dalších insiderů, takže bychom nebyli překvapeni, kdyby se oznámení objevilo na příští akci Xboxu.

Zdroj: wccftech

Váš názor Další článek: Nintendu se stále daří. Switch už celosvětově prodal více kusů než první PlayStation

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,