PC | Akce

Damnation v obrazech

Americká občanská válka není hudba minulosti, jak byste se mohli mylně domnívat. V titulu Damnation se jeden takový konflikt odehraje v blízké budoucnosti, přičemž jeho následky budou nedozírné. Namísto nablýskaných amerických měst se můžete těšit teda tak na ruiny a polorozpadlé domy.

Největší zlosyn ze všech je prodejce zbraní, který usiluje o nadvládu nad celým světem. Možná by se mu jeho záměr i podařil, ale to by tady nesměl být hlavní hrdina Rourke a v jeho kůži vy. Prodejce má však za sebou velmi početnou základnu zastánců s AI na vysoké úrovni, takže váš úkol nebude lehká záležitost. Navíc se vám dostane do vínku skutečně velmi početný a pestrý zbraňový arzenál. Ty se dělí na několik druhů od těch s velkou kadencí až po pomalejší velké a hlavně zkázonosné hračky. Herní plocha zabírá dosti velkou rozlohu. Chodit pořád pěšky by asi nebylo to pravé ořechové, proto se dostanete za volant hned několika dvoustopých i jednostopých vozítek.

Tvůrci se dušují že na pokoření každé mise – pozor, jedné jediné mise – budete potřebovat nejméně tři hodiny. To znamená 180 minut neutuchající akce v kulisách poničeného světa zaobaleného do perfektního grafického kabátku. Majítelé PC, X360 a PS3 si mohou začít připracovat prasátko na zabijačku, která přijde ještě letos v zimě.

damnationboomtown_vistaaug21.jpg damnationdamnation_multiplayer-(1)aug21.jpg
damnationdamnation_multiplayer-(4)aug21.jpg damnationdamnation_multiplayer-(7)aug21.jpg
damnationdamnation_shot_02aug21.jpg damnationdamnation_shot_03aug21.jpg
damnationdamnation_shot_04aug21.jpg damnationdamnation_shot_05aug21.jpg
damnationdamnation_shot_06aug21.jpg damnationdamnation_shot_08aug21.jpg
damnationscreenshot_05aug21.jpg damnationscreenshot_08aug21.jpg
damnationscreenshot_10aug21.jpg damnationscreenshot_11aug21.jpg
damnationscreenshot_14aug21.jpg damnationscreenshot_17aug21.jpg

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce | FPS
Výrobce: Blue Omega Entertainment
Začátek prodeje: 22. května 2009
Diskuze (2) Další článek: Dvoumiliardový GameStop

Témata článku: , , , , ,