Dámy a pánové, přijíždí cirkus

Go Play Circus Star je nově oznámený titul pro konzoli Wii, kde se přímo po hlavě vrhnete do cirkusového šapitó s jediným, ale o to těžším cílem – udělat ze sebe tu největší cirkusovou hvězdu jakou kdy svět spatřil. Cesta ke slávě bude lemována patnácti minihrami, v nichž ze sebe musíte vydolovat to nejlepší. A cože je to za minihry? Inu, jedná se o typická vystoupení, mezi nimiž nehchybí například skákání na akrobatické trampolíně, krocení lvů, házení nožů, žonglování, tančení s koňmi a další.

GoPlay_CircusStar_02.jpg GoPlay_CircusStar_03.jpg

Pakliže se vám bude dařit a předvedete parádní triky, návštěvníci vás za to odmění bouřlivým potleskem a jásotem. Čím spokojenější dav lidí bude, tím lepší dostanete výsledné hodnocení. Díky tomu se vám následně odemknou nové možnosti a hlavně pak místa, kde lze vystupovat. Nicméně pokud se vám dařit nebude a nedej bože se vám ještě podaří udělat nějakou chybu, naštvaní návštěvníci vás mohou klidně i vypískat ze scény a navrch ještě vyprovodit rajčaty.

GoPlay_CircusStar_04.jpg GoPlay_CircusStar_05.jpg

Před každým vystoupením si vyberete jednu z šesti hvězd, z nichž každá má svou pětici pohádkových kostýmů a pak už hurá do akce. Ovládání by mělo využívat všech možností konzole Wii, což zaručí spoustu zábavy. A co teprve když si k sobě pozvete kamarády do kooperativního módu! Go Play Circus Star se na trh dostane v červnu za cenu necelých třiceti dolarů.

GoPlay_CircusStar_06.jpg GoPlay_CircusStar_09.jpg

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: Wii
Žánr: Simulátory
Výrobce: N-Fusion Interactive
Váš názor Další článek: Galerie: Call of Juarez: Bound in Blood

Témata článku: , , , , , ,