Dancing Stage Fever (PS2) a Bomberman Kart (PS2) již v obchodech

Kromě pětice Disney titulů (informace naleznete zde) přináší společnost CD Projekt dvojici her pro konzoli PlayStation 2, které již můžete zakoupit v prodejnách s počítačovými hrami. Jedná se o zajímavou taneční arkádu Dancing Stage Fever, která je velmi populární především v Japonsku a divoké závody Bomberman Kart.

Dancing Stage Fever

Dancing Stage Fever je novým přírůstkem do rodiny celosvětově úspěšných her ze série Dancing Stage, kterých se jenom v Británii prodalo přes 1,2 milionů kusů (na všech platformách). Tento díl bude prvním kouskem používajícím licencovanou hudbu od známých autorů. Z reproduktorů díky tomu uslyšíte klasické songy "Wannabe" od Spice Girls, "All that She Wants" od Ace of Base nebo třeba "Virtuality" od Vbirds.

Hra sází na jednoduchou, leč neskonale zábavnou premisu, kterou představuje sledování ikonových šipek a jejich kopírování pomocí tanečního pódia. Intuitivní ovládání se realizuje s pomocí joypadu. Dancing Stage Fever především testuje postřehové schopnosti hráče, což se projevuje vzrůstající obtížnosti a zvyšující se rychlostí.

Po skutečně masivním úspěchu, který hra zaznamenala nejenom v Japonsku, ale i na evropském kontinentě si nyní mohou i naši hráči vyzkoušet nezapomenutelnou atmosféru taneční arkády. Verze hry pro PlayStation 2 nabízí, oproti PSone balení, nejenom větší množství písní (téměř 2x tolik), ale také několik exkluzivních videoklipů z prezentovaných songů.

   

Bomberman Kart

V hlavní roli bláznivých závodu Bomberman Kart září legendární charakter Bomberman a jeho divocí přátelé. Jde o rychlé závody v malých kárách, které osloví každého, kdo se neštítí humorného přístupu k věci. K dispozici je šestnáct unikátních okruhů a pět hratelných postaviček. Cílem hry je projet jako první cílovou rovinkou, bez ohledu na použitý způsob dosažení této mety. Tím se rozumí možnost využití rozličných zbraní a bonusů, které lze v průběhu závodu nashromáždit. Užijete si nejenom silně explozivních raket, urychlovačů, ale i klasických bomb. Nutno podotknout, že je vše znázorněno humornou formou, která činí hru přístupnou hráčům všech věkových kategorií.

   

Oba zmiňované tituly jsou již nyní v prodeji. Dancing Stage Fever se prodává za 1599,- Kč a Bomberman Kart za 1299,- Kč.

Zdroj: tisková zpráva

Váš názor Další článek: GameStar - Herní speciál, nové číslo a výhodné roční předplatné za 700 Kč

Témata článku: , , , , , ,