Dante pod palbou pravých křesťanů

Jak se dalo očekávat, po té co společnost Electronic Arts přiznala, že křesťanští aktivisté, kteří tak vehementně protestovali v průběhu letošní E3 proti Dante's Inferno, jsou jen najatí herci, ozvali se 'skuteční' křesťané, jenž se tím cítí být dotčení a dští na PR oddělení EA síru.

Protest v Los Angeles se proslavil především nápisy jako "Peklo není hra", nebo "Moje nejvyšší skóre je nebe", přičemž herci byli natolik přesvědčiví, že se jim podařilo obalamutit většinu přítomných novinářů i bloggerů. A to včetně těch z LA Times. Opravdoví křesťanští aktivisté se tím však cítí hluboce zasaženi, a pomalu začínají plnit své blogy příspěvky nejrůznějšího charakteru.

Ten pravděpodobně nejzajímavější (doopravdy) si dovolujeme interpretovat: "Hráči všech věkových i žánrových kategorií si tuto hru jistě koupí, pokud bude, no, opravdu dobrá. Takže místo hanebného zinscenování anti-křesťanského protestu ve snaze zpropagovat svůj produkt, byste se [EA] měli spíš soustředit na vývoj hry. Víte co, udělat něco lepšího, než prachsprostou vykrádačku God of War."

Zástupci Electronic Arts se k celé záležitosti prozatím odmítli vyjádřit.

Zdroj: Gamespot

Diskuze (1) Další článek: Virtua Tennis 2009 dorazí na Wii 19. června

Témata článku: , , , , ,