Danteho genitálie v DMC5 nebudou mít vlastní fyziku, informace byla smyšlená

Fyzika koňských varlat v Red Dead Redemption 2 očividně zanechává v srdcích některých hráčů místo, které by po dohrání westernu rádi zaplnili, a tak hledají, kde najít podobně propracované zaměření na intimní partie.

Po Twitteru se začal šířit GIF obrázek, který měl znázorňovat, jak je udělaná fyzika Danteho rozkroku v Devil May Cry 5. Autor tweetu tvrdí, že Danteho choulostivá místa mají vlastní fyziku a reagují na jeho pohyb, což "dokazuje" videem, na kterém vidíme při Danteho pohybu jemný pohyb vypadající, jako kdyby byl uvnitř kalhot. Jak se ale ukázalo, informace o tom, že jde o fyziku přirození hlavního hrdiny je zcela smyšlená.

Video vskutku sice ukazuje jisté "poskočení" při Denteho pohybu, ale rozhodně se nejedná o virtuální zpracování Danteho obřího přirození, jak si zřejmě někteří přáli. Jde pouze o zakřivení obrazu kalhot po záblesku energie a nic víc. Pokud ale nejste jedním z těch, kteří právě na rozkrok hledí ve hře nejvíce, můžete se na Devil May Cry 5 těšit i tak.

Hra vychází už 8. března na PC, Xbox One a PS4 a už na začátku února můžete stahovat také demoverzi démonobijecké akce od Capcomu.

Diskuze (1) Další článek: 10 nejvtipnějších her, u kterých se budete popadat za břicho

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,