Dark Void v kinech, a s Pittem?

Náhradníci s Brucem Willisem propadli, Avatar Jamese Camerona zase sprostě vykradl srdceryvný dokumentární snímek Tanec se šmouly, a jelikož se District 9 už nepromítá, je třeba začít uvažovat nad nástupcem, jenž by zalepil díru na trhu. A tím by se podle posledních zpráv mohla stát předělávka netrpělivě očekávané akce Dark Void.

Jelikož se ale samotná hra objeví na trhu až na začátku příštího roku, objevuje se hned několik otazníků. Žádné filmové studio totiž nenalije peníze do remaku něčeho, co prodejně pohořelo, a disponuje to fanouškovskou základnou o velikosti amerického fanklubu ruské dechovky.

VIDEO: 1873 'Dark Void - zápisky vývojářů'

Capcom si tak buď musí být titulem setsakramentsky jistý, a nebo se naopak prodejních čísel natolik obává, že začíná pomalu, ale jistě, obrušovat hrany. V současné době proto ani není jasné, zda-li je fakt, že práva na zpracování odkoupila Pittova produkční společnost Plan B Entertainment (že by si v tom tahle, poslední dobou spíš chůva, než herec, zahrála?), dobrou zprávou, či nikoliv.

Potenciál ale tahle předělávka určitě má. Že s jetpacky lze zabavit narvané kinosály po celém světě ostatně předvedl už J. J. Abrams v novém Star Treku.

Zdroj: Gamasutra

Váš názor Další článek: Champions Online zdarma na konci měsíce

Témata článku: , , , , , , ,