Dark Zone v akci The Division 2 bude mnohem rozmanitější a lákavější

Ubisoft se zjevně poučil z minel prvního dílu a druhá Divize vypadá nadmíru dobře.

Ubisoft láká na pokračování populární taktické akce The Division a podle čerstvých záběrů a informací to vypadá, že se studio opravdu poučilo z mnoha chyb a nedostatků jedničky. 

Také druhý díl totiž nabídne kromě tradičního příběhu a PvE soubojů také multiplayer a nechvalně proslulé Dark Zone, neboli oblasti na mapě, ve kterých vám nic nebrání postřílet bývalé kolegy a kamarády. 

Vývojáři slibují, že nyní bude mnohem lukrativnější stát se vlkem samotářem, nebo vyrazit s celým svým týmem proti ostatním hráčům, tzv. stát se Rogue. Tento status bude mít nyní tři stavy, od nevinného beránka po nebezpečného útočníka a někoho, po kom půjde celá mapa. 

V herním světě nyní narazíte na celkem tři Dark Zones, každá se svým vlastním prostředím, frakcemi a lákavým lootem. Ten můžete nyní dokonce i ukrást, nepůjde tedy pouze o přestřelky a kradení lootu jiným hráčům. Dark Zones budou až po okraj naplněné úkoly, výzvami a dalšími zajímavostmi. 

Kromě toho vás čeká také tradiční multiplayer, ve kterém budete v týmových zápasech plnit výzvy a soupeřit o první příčky v žebříčku. V některých případech tu bude fungovat tzv. Normalizace, která zaručí, že si proti ostříleným veteránům škrtnou i zelenáči, jelikož tu vaše úroveň vybavení nebude mít žádný vliv na výsledek. 

Prozatím to vypadá, že bude The Division 2 opravdu mnohem zajímavější a pestřejší, než jeho předchůdce. Přesvědčíme se o tom ostatně už v březnu, kdy hra vyjde na PC, PS4 a Xbox One.

Váš názor Další článek: DiRT Rally 2.0 láká v novém traileru na oficiální závody FIA šampionátu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,