Dead Rising 3 představuje mapu, parťáky i šílené bossy

Připravovaná krvavá akce ze série Dead Rising se zase o něco více odhalila. Ukázala nejen kompletní mapu, ale také parťáka a šílence, na které ve hře narazíme.

O tom, že se bude třetí díl akce Dead Rising odehrávat v otevřeném světě už víme, příběh by však mohl být mnohem méně lineární, než se na první pohled může zdát. Navíc bylo odhaleno, že ve městě nebudeme muset běhat sami. K mání totiž bude kooperace s další postavou, pravděpodobně ženštinou či chlápkem, jež můžete vidět na obrázku níže. Online kooperace ostatně byla přítomná už ve druhém dílu a šlo o pořádný kopec srandy.

1378895198-dick.jpg 1378895207-nick-rhonda.jpg

Odhalena byla také kompletní mapa herního světa, který je větší a především detailnější, než pokusy z minulých dílů. Především jde o kus města se zcela otevřeným prostranstvím, bez nahrávacích obrazovek a přerušení.

Dead-Rising-3-map.jpg

Nakonec třeba dodat, že se opět můžeme těšit na bláznivé souboje s bossy. Mimo příběh totiž prý narazíme na 7 rozličných bossů, každý za jeden ze smrtelných hříchů. To zní přinejmenším zajímavě, nemyslíte?

1378895217-psycho-greed.jpg 1378895222-night-zombies.jpg 1378895224-nick-tuxedo.jpg

Váš názor Další článek: Ubisoft odhalil F2P strategii Tom Clancy’s EndWar Online

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,