Death Stranding Director's Cut má datum vydání na PC. Upgrade vás vyjde na 10€

O příchodu rozšířené verze Death Strandingu na PC už nějakou chvíli víme. Nyní bylo konečně odhaleno přesné datum vydání.

Stejně jako původní verze hry Death Stranding byla i Director's Cut edice nejdříve dostupná pouze na PlayStationu. 30. března se ale dostane i na PC s cenovkou 40€. Neprodává se tedy za plnou cenu, což není v podobných případech zrovna obvyklé, takže za to má vydavatelství 505 od nás body k dobru.

Pokud už na PC vlastníte originální Death Stranding, tak můžete Director's Cut získat za menší příplatek 10€, tedy nějakých 220 Kč. Je to tedy podobná částka, jako při upgradování starších verzí her pro PlayStation. Kromě přídavků obsahu, nových misí, závodního okruhu nebo střelnice, bude Death Stranding také podporovat technologii Xe Super Sampling od Intelu. To znamená, že by při nastaveních s vyšším rozlišením neměl být potřeba tak velký výkon jako dřív. 

Kromě toho v PC verzi nechybí ani odemčení počtu snímků za sekundu nebo podpora širokoúhlých monitorů. Pokud vám základní Death Stranding v knihovně zatím chybí, můžete si ho pořídit v právě probíhající akci na Steamu za 18€. 

Váš názor Další článek: Další díl Kao the Kangaroo už má trailer i potvrzené datum vydání

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,