Death Stranding Director's Cut vyjde na PS5 v září s porcí nového obsahu

Na včerejší State of Play se kromě menších projektů objevila také vylepšená verze Death Strandingu od Kojima Productions.

Zatím poslední počin studia Hidea Kodžimy byl přijat docela rozporuplně. Sony s ním je ale očividně spokojeno, protože Death Strandingu dává šanci i na PlayStationu 5. Director's Cut verze vyjde 24. září a kromě vylepšené grafiky a vyššího počtu snímků za vteřinu se můžete těšit i na nový obsah včetně příběhových misí.

Na PlayStation Blogu se můžete dočíst, že do hry přibydou nové zbraně, vozidla, různorodé mise a nová místa, které můžete prozkoumat. Úprav se také dočká uživatelské rozhraní. Kromě toho se dostane na online funkce jako jsou celosvětové žebříčky.

Hned v traileru si pak můžete všimnout několika nových herních módů. Na střelnici potrénujete své schopnosti se zbraněmi. Fragile Circuit vám pak umožňuje si trochu zazávodit. Veškerý nový obsah bude do hry zasazen tak, jako by tam patřil už od začátku.

Death Stranding Director's Cut samozřejmě využije všechny unikátní vlastnosti PlayStationu 5 jako je haptika, adaptivní spouště nebo 3D audio. Do hraní se budete moci pustit ve dvou módech. Performance mód nabízí upscalované rozlišení 4K v 60 FPS. Fidelity mód pak běží nativně ve 4K s nižším počtem snímků za vteřinu.

image.png

Pokud už Death Stranding vlastníte na PlayStation 4, tak si na vylepšenou verzi budete moci upgradovat za 10€. Dostanete tak rovnou Digital Deluxe edici, jejíž obsah můžete vidět na obrázku výše.

Váš názor Další článek: Hororový Resident Evil Village prodal už přes 4 a půl milionu kusů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,