Death Stranding se možná dočkají i PC hráči, exkluzivita bude dočasná

Playstation si u Death Stranding exkluzivitu pohlídal. Bude ji mít však pouze na určitou dobu, pak se přidají i hráči na počítačích.

V herním světě se čím dál častěji začíná prosazovat princip časově omezené exkluzivity a kromě Epicu ji začíná poměrně často využívat i Sony. Exkluzivní tituly pro Playstation totiž v některých případech později dorážejí i na PC. Jako příklady můžeme uvést třeba brutální RPG Nioh, severské Hellblade či návrat Crashe Bandicoota v předělané verzi.

Dalším přírůstkem do této rodinky se zřejmě může stát Death Stranding, které by mělo na PC dorazit buď s půlročním, nebo ročním zpožděním. Tato informace pramení z toho, že Sony do Kojima Productions neinvestuje a nejmenovaná Kojimova hra, která nemá být Metal Gear ani Silent Hill patřící Konami, se chystá na vydání pro PC po určité době od vydání na PS4.

Jediný, kdo tak musí zamáčknout slzu jsou hráči Xboxu, kteří se zřejmě Death Stranding nedočkají. Veškerá informace je ale celkově považována za velkou spekulaci, u které také zůstaneme. PS4 verze se nám ukázala ve velkém odhalení i s datem vydání 8. listopadu 2019 pro PS4. Chystáte se do bizarního Kojimova světa?

Diskuze (15) Další článek: EA Play odhaluje program, zahájí ho záběry z Jedi Fallen Order

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,