Def Jam Recordings lákají na nové oznámení, chystá se další mlátička?

Vrátí se hudební ikony, aby si opět daly pořádnou nakládačku? Def Jam Recordings kutí něco spojeného s bitkařskou sérií počítačových her.

Legendární mlátička, ve které si slavní rapeři dávali nakládačku a nešli daleko pro absolutně brutální útoky, se možná vrátí. Def Jam Recording totiž opět po delší době naťukavají téma nové hry. Tentokrát ale už rovnou i s příslibem oznámení, takže nejde jenom o prostý dotazníček či něco podobného, jako tomu mohlo být v minulosti. Teď se nám opravdu něčeho hmatatelného dostane a otázkou zůstává především to, zda půjde o remaster, nový díl nebo třeba jenom mobilní hru. Nic menšího snad radši ani nebereme v úvahu. To by byl opravdu krutý žert ze strany Def Jam.

"Ulice tvrdí, že potřebujeme novou Def Jam hru," stojí v původním tweetu, odkazujícím na Def Jam Vendetta. "Jakmile dosáhneme jednoho milionu sledujících na Twitteru, máme pro vás speciální oznámení," slibuje v odpovědi na tento tweet dále stejný účet. Tohoto oznámení bychom se měli dočkat již brzy, protože kýženého milionu se už twitterovému účtu podařilo dosáhnout.

Série Def Jam už je u ledu přes deset let a její první díly si získaly velkou fanouškovskou základnu nejen mezi milovníky rapu. Rvačky v ulicích zlákaly nejednoho fanouška bojových her. Hra kromě brutality vynikala především seznamem opravdových es světové hudební scény. Nechyběli třeba rapeři Snoop Dogg, Ice Cube nebo DMX. Zahráli byste si pokračování nebo remake této bitkařské série?

Váš názor Další článek: Do akce Rainbow Six Siege míří Sam Fisher v operaci Shadow Legacy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,