Dema Syberie a Beyond Divinity už příští týden

Zatímco přehled nejlepších downloadů, které přinesl tento týden, vám přinášíme v pravidelném sobotním článku Nová mega, tentokrát se podíváme na to, co nám přinese týden následující. Budou to totiž mimo jiné dvě velice očekávaná dema.

Hru s názvem Syberia 2 snad ani nemusím nikomu představovat. Nejočekávanější adventurou se v našem přehledu nejzajímavějších her roku 2004 se rozhodně nestala náhodou. Vždyť mít rád adventury a netěšit se na ni je pro fanoušky žánru něco nepředstavitelného. Demoverze hry by se na internetu měla objevit hned v pondělí 1. března. Hra je přímým následovníkem prvního dílu, se kterým dle slov tvůrců tvoří neoddělitelnou dějovou linii, a tak se opět vtělíte do role právničky Kate Walker a potkáte se s mnohými známými z předchozí hry.

  

Druhým očekávaným downloadem následujících dní je belgický RPG zázrak Beyond Divinity (dříve Riftrunner). Nepřímé pokračování propracovaného 2D RPG ze stré školy míří do obchodů, a tak se jej tvůrci rozhodli podpořit malou ochutnávkou v podobě multijazykové hratelné ukázky. Té se dočkáme ve středu po 16. hodině. Demo bude obsahovat první kapitolu příběhu.

  


Zdroj: Blue´s News, GameSpot

Váš názor Další článek: Časopisy s konečnou platností nezdraží

Témata článku: , , , , , , , ,