Demo Battlestations: Midway koncem týdne

Do Pacifiku nás zavede připravovaný akčně strategický titul Battlestations: Midway, kolem něhož je v poslední době až nezvykle rušno. Zatím poslední zpráva se týká demoverze PC verze hry (majitelé Xboxu 360 se z hratelné ukázky mohou těšit již týden, která by podle dostupných informací měla vyjít do konce tohoto týdne.

  

Z předchozích vět je patrné, že strategický titul Battlestations: Midway, do jehož světa se prostřednictvím několika obrázků právě díváte, spatří světlo světa již brzy. Pro všechny nedočkavce je prozatím směrodatné datum 9. únor 2007, na kdy byl titul také předběžně ohlášen. Podle předpokladů se na tomto datu již nic měnit nebude.

  

V Battlestations: Midway se ocitneme ve 2. světové válce. Zde na nás čekají tuhé boje jak ve vzduchu, na moři, tak i pod vodou. Hra nabídne akční složku, kdy sami ovládneme letadla, lodě a utkáme se s nepřitelem přímo na bojišti, ale i strategickou část, kde budeme přerozdělovat rozkazy, získávat informace o pozici nepřítele a další velitelské náležitosti k dosáhnutí vítězství. Kromě singlepalyeru nebude chybět ani multiplayer, který je orientován spíše na kooperativní způsob hraní s ostatními hráči.

Související informace (Battlestations: Midway):
Platforma: PC, Xbox 360
Žánr: Simulátor/Strategie
Výrobce hry: SCI
Vydavatel hry: Eidos Interactive (
http://www.eidos.com/)
Homepage hry:
http://www.battlestations.net/
Předpokládané datum vydání: 9. únor 2007

Zdroj: Eidos

Váš názor Další článek: Solitaire na pracovišti hrozí vyhazovem

Témata článku: , , , , ,