Demoverzi hororu Layers of Fear si vyzkoušíme už dnes. Tvůrci zveřejnili hardwarové nároky

Bloober Team nám představí příběhy z dvojice předchozích dílů hororů Layers of Fear spojené dohromady v této reimaginaci, kterou pohání Unreal Engine 5. Najdeme v ní příběh o malíři i filmaři, a k tomu se přidá i obsah z DLC a zbrusu nová kapitola. Malou ochutnávku si budeme moci vyzkoušet už dnes. V odpoledních hodinách (cca 17:00) byste demoverzi měli najít na Steamu

Tohle krátké demo umožní hráčům naskočit do hry na pár minut a projít si úvod, který představí příběh nové protagonistky hry,“ říká Bloober Team. Spolu s ní ve hře prozkoumáme události, které spojují všechny příběhy dohromady. S oznámením dema vyšel také úvodní filmeček, na který se můžete podívat výše. 

image.png

I když Layers of Fear vypadají v nové verzi skvěle a běží na nejnovějším Unreal Enginu, tak nároky na hardware nejsou tak krvavé, jako u spousty dnešních velkých novinek. I s grafickými kartami z tisícovkové řady od Nvidie byste neměli mít problém hru rozběhnout v použitelném stavu. Na 4k s ray tracingem při 60 FPS už ale budete potřebovat novější karty. 

Hra zatím nemá přesně stanovené datum vydání, ale měli bychom se jí dočkat v červnu. Kromě PC se chystá také na PlayStation 5 a Xbox Series S|X. 

Zdroj: Videogameschronicle.com

Váš názor Další článek: Nemilé překvapení pro kouzelníky na Nintendu. Hogwarts Legacy pro Switch se odkládá na podzim

Témata článku: , , , , , , ,