Destiny 2: Beyond Light odhaluje novou příběhovou kapitolu a vývoj univerza

Bungie se opravdu snaží napravit pošramocenou reputaci od Activision.

Destiny 2 od studia Bungie má za sebou opravdu dlouhou cestu. Po vydání se snažilo neustále obohacovat novým obsahem, avšak teprve po osamostatnění ze spárů Activision dokázali vývojáři vyrazit správným směrem a od té doby upaluje vývoj tohoto univerza vpřed mílovými kroky. 

Nyní se konečně představuje další velký krok vpřed - rozšíření Beyond Light, které dorazí 22. září letošního roku a přinese mnoho nového, ale především příslib na dalších několik let. 

Nová příběhová kapitola má trvat několik let a přinese hned trojici velkých rozšíření - Beyond Light (2020), The Witch Queen (2021) a Lightfall (2022), což je prozatím pracovní název. Tvůrci slibují velmi rozšířit příběh, odhalit mnohá tajemství a pokračovat v boji Strážců proti silám vesmírného zla. Nesmíme také zapomínat, že Destiny 2 dorazí také na PS5 a Xbox Series X, kde budete moci ve svém putování pokračovat. 

A na co se můžeme v Beyond Light těšit? Především navštívíme zcela novou lokaci - zamrzlý měsíc Jupiteru jménem Europa, kde narazíme nejen na zamrzlé pláně, ale především tajné podzemní komplexy, skrývající pradávné tajemství. Velkou novinkou bude samotná Temnota, jeden z klíčových pilířů zla celé značky. Od ní si vypůjčíme novou schopnost Stasis, která dokáže zmrazit nepřítele na místě. Každá třída samozřejmě využije schopnost trochu jinak. 

Destony 2 2020 2022.jpg

Nakonec dorazí nový raid jménem Deep Stone Crypt, nové herní režimy a tunu nového vybavení, zbraní, veřejných eventů a dalších maličkostí pro customizaci vašich Strážců. Pokud chcete náhodou naskočit do světa Destiny 2 čerstvě, tvůrci pro vás připravují také fešnou sběratelskou edici, která kromě hry a kompletního přístupu k ročnímu obsahu nabídne ještě repliku Splintera, stylovou futuristickou brašnu, logbook a celou řadu dalších maličkostí. Dostupná ale bude pouze v obchodě Bungie.

Destiny 2 Beyond Light Collectors Edition.jpg

Další videa

Váš názor Další článek: Podívejte se, jak vypadá TES V: Skyrim pod náporem 300 modifikací

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,