Destiny 2 odhaluje další rozšíření, Forsaken nás vezme zpátky na Reef

Bungie ve včerejším streamu oznámilo další DLC, které obohatí sci-fi svět Destiny 2.

Podzimní DLC do sci-fi MMO Destiny 2 nese název Forsaken a zahrajete si jej už 4. září letošního roku. V něm se vše bude opět točit kolem sociálního prostoru Reef, kam jsme kdysi vyrazili za královnou rasy Awoken. Tam se děje cosi nekalého a spolu s pistolníkem Cayde-6 se vydáte situaci prozkoumat. 

Samozřejmostí nového DLC budou nové regiony a mapy, nové schopnosti Strážců včetně nových tříd, nové zbraně a tajemství minulosti rasy Awokenů. Jednou z nových lokací rozšíření bude The Dreaming City, město, které se bude postupem času měnit a je plné bossů a tajemství, která vám naplní peněženku a kapsy. 

https_%2F%2Fblogs-images.forbes.com%2Finsertcoin%2Ffiles%2F2018%2F06%2Fdestiny-forsaken5.jpg

Toto město bude obsahovat také zbrusu nový Raid, ve kterém tvůrci slibují mnohem větší množství bossů a překážek, než kdy dříve. Další velkou novinkou bude nový multiplayerový mód jménem Gambit, který kombinuje to nejlepší z PvE a PvP a ve kterém budou dva týmy bojovat za co nejrychlejší eliminaci nepřátel a skolení cílového bosse. Vše proti sobě a v časovém limitu. 

Destiny 2 samozřejmě postoupí do další sezóny, což znamená vylepšení celkové hratelnosti a online systému, odemknutí nových prvků, jako je Black Armory či Joker's Wild na jaře roku 2019. Bungie chce ekosystém hry stále vyvíjet a prozatím se mu to daří. 

Váš názor Další článek: Frenetické závody Onrush jsou v prodeji, podívejte se na startovní trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,