Destiny 2 Warmind: obří galerie, trailer a nové detaily

Destiny 2 stále žije. Bungie chystá další velké rozšíření a my jsme se o něm konečně dozvěděli první a poslední.

Pamatujete si na Destiny 2? Ano, to sci-fi MMO, které potřebuje nutně dávku nového obsahu. Toho se jí dostane v připravovaném rozšíření jménem Warmind, které bude k mání 8. května letošního roku napříč platformami a kromě zbrusu nové příběhové kampaně přinese celou řadu novinek, vylepšení a dodatků. Takže pěkně popořadě. 

Příběh se bude točit kolem strážce jménem Ana Bray, která byla dlouho považována za ztracenou. Ona však pouze byla na cestě za poznáním své minulosti. Minulosti, která může být skryta pod tlustou vrstvou ledu na Marsu. Společně s Anou narazíte na mocnou zbraň, známou z prvního dílu - Rasputina, a především schovanou armádu Hive, která je připravena jej jednou pro vždy zničit. 

Co nás v rozšíření Warmind čeká? Především nový Raid - Spire of Star, který má být náročnou špičkou ledovce plnou výzev a pokladů pro vás a vaše kamarády. Kromě toho se dočkáme módu Escalation Protocol, ve které hráči bojují s neutuchajícími vlnami nepřátel pro dosažení co nejvyššího skóre. 

Samozřejmostí jsou nové zbraně, brnění a schopnosti, kooperativní Striky, nové příběhy a výzvy v otevřeném světě planety Mars. Bungie navíc slibuje pořádné vyvážení herních prvků, úpravu hratelnosti a přidání novinek, které více zpřístupní hru širšímu publiku. 

Váš názor Další článek: Playstation 5: datum vydání, výkon a vše, co víme o příští herní konzoli

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,