Destruction AllStars odloženy na příští rok, budou zdarma v předplatném PS+

Jen pár týdnů před vydáním nové generace se lehce upravuje nabídka launch titulů. Na novinku od Lucid Games Limited si budeme muset počkat do února.

Odkládání her je něco, co hráče nikdy nepotěší. V případě Destruction AllStars to ale není tak velká věc. Mezi ostatními launch tituly PlayStationu 5 totiž tak nějak zapadaly a rozhodně kolem něj nebude takový poprask, jako kdyby se něco podobného stalo s Demon's Souls. Nové konkrétní datum vydání jsme se zatím nedozvěděli, ale mělo by to být někdy během února příštího roku.

Důvod odkladu vývojáři v jejich oznámení neuvedli. Nicméně k odkladu dodávají, že při vydání budou Destruction AllStars dva měsíce součástí nabídky předplatného PlayStation Plus. Případů, kdy hru předplatitelé dostali hned při vydání a dařilo se jí výborně, je hned několik. Z poslední doby například Fall Guys a patří mezi ně i Rocket League.

Hráči, kteří si již hru stihli předobjednat, dostanou prozatím své peníze zpět. Příští týden bychom se pak měli dočkat nového traileru.

Zdroj: PS.Blog

Váš názor Další článek: Hororová adventura Little Nightmares II slaví Halloween novým trailerem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,