Detaily o chystané Star Wars strategii

Nedávno jsme vás informovali o tom, že oznámená strategie na motivy Hvězdných Válek konečně našla jméno. Nyní vám o Empire at War přinášíme další detaily, hlavně pak ale zprávu o dvou nových screenshotech. Slyšíte dobře - zprávu. Většina informací totiž pochází z ještě nevyšlého únorového čísla časopisu PC Zone. Všichni se však shodují v jednom - obrázky vypadají úžasně.

 

Příběh je zasazen do období před filmovým A New hope, bude však mít nemálo společného i s třetí epizodou. Toť prozatím vše známé, pojďme si raději popsat zmiňované screenshoty. Jsou na nich údajně vyobrazeny dvě jednotky; běžná stará verze AT-AT a novinka jménem Tie Crawler, což je hybrid mezi Tie Fighterem a tankem (viz. starý obrázek). Tie Crawler z původního Tie Fightera kompletně převzal kabinu. Stejnou má i pohonnou jednotku, Twin lon Engine, díky níž se i přes pohyb po zemi a po pásech, řadí do jednotky Tie Fighterů. Jeho hlavní předností by mělo být lehké ovládání, které zvládne pouhý jeden muž, a nízké výrobní náklady.

Těšit se můžeme hlavně na velké bitvy ve vesmíru ala Homeworld, což by mohla být na RTS poli vítaná změna. Celkově by měla hra být podobná spíše C&C, jak naznačuje i titulek v samotném časopise: "C&C Strikes Back!"

Zdroj: The Force, PC Zone

Váš názor Další článek: Na PS2 a Xbox se chystá pokračování hororu The Suffering

Témata článku: , , , , , , ,