Akce | Wii

Detaily o Dead Space: Extraction

I přesto, že počáteční nadšení fanoušků vystřídalo v případě Dead Space: Extraction lehké rozladění ze skutečnosti, že se bude jednat o on-rail střílečku, stále je o chystaný prequel obrovský zájem, který se dnes pokusil přiživit Glen Schofield z EA Redwwod Shores, když herním novinářům poskytl něco málo bližších informací.

Dozvídáme se tak, že se bude "pokračování" odehrávat přibližně tři týdny před původní hrou, díky čemuž nebude přítomen Isaac Clarke: "Jedná se o prequel," uvedl Schofield. "V podstatě se děj hry odehrává tři týdny před tím, než se Isaac dostal na Ishimuru. Již nyní tak, myslím, můžeme prozradit, že na něho v průběhu hraní nikde nenarazíte."

Dead Space: Extraction si místo toho projdete v kůži ženské hrdinky, kterou občas vyměníte za některého z přítomných přicmrndávačů. Slibovaný kooperativní multiplayer tak začíná získávat konkrétní obrysy. Ať už ale ve výsledku budete hrát za kohokoliv, vždy vám bude k dispozici slušná řádka zbraní.

Některé z nich si přitom v Extraction odbudou svoji premiéru. Vydání hry je předběžně naplánováno na konec tohoto roku, avšak, nepřekvapilo by mě, kdybychom se na Ishimuru vrátili až v průběhu prvního čtvrtletí roku příštího. Ale nechme se překvapit.

Zdroj: Eurogamer

Dostupné pro: Wii
Žánr: Akce | on-rail-shooter horor
Výrobce: EA Redwood Shores | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 2. října 2009
Váš názor Další článek: Herní Šílený Max až za dva roky

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,