Detaily o Luigi's Mansion 2

Odhalení Luigi's Mansion 2 na konferenci Nintenda bylo pro mnohé ryzím překvapením. Přeci jen nebyla jednička kdo ví jak komerčně úspěšná, přestože jí nechyběla jistá dávka originality. My se u ní každopádně bavili, druhý díl proto vítáme s otevřenou náručí.

Jedním z největších problémů, se kterým původní Luigi's Mansion zápolil, byla jeho délka, resp. krátkost. Hru jste mohli bez větších obtíží dokončit za pár hodin, což u hry takového kalibru jistě zamrzí. To se však nemá týkat pokračování.

VIDEO: 4505 'Luigis Mansion 2 E3 Trailer'

V Lugi's Mansion 2 nebude jeden strašidelný dům, ale hned několik, přičemž každý z nich nabídne jiné překážky, hádanky a nepřátele. Proti duchům už nebude platit obyčejná baterka, budete muset vytvořit silný záblesk, abyste odkryli jejich slabinu.

Hlavním motivem hry bude opět vysavač Poltergust 3000, s nímž budete moci vysávat jak své protivníky, tak skryté poklady a okolní předměty, které budou moci uchovávat nějaké to tajemství. Nebude nic výjimečného, pokud odcucnete kus tapety, jen abyste odkryli tajnou chodbu.

Že celá hra budou podporovat 3D, snad ani zdůrazňovat nemusíme.

Zdroj: CVG
Dostupné pro: 3DS
Žánr: Arkády | zneškodňování duchů
Výrobce: Next Level Games
Začátek prodeje: březen 2013
Váš názor Další článek: Video: 13 minut z TES V: Skyrim

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,