Detaily o příběhu Outcastu II

Více detailů o příběhu v této hře.
Na oficiální stránce hry Outcast II: The Lost Paradise se objevily nové informace o zápletce celé této očekávané hry, celá nová část nese název "Projekt Kronos, část 2." Zde je krátký výtažek:

"...Dnes jsem byl informován, že na sousedních ostrovech Kizaar a Saar byla vybudována jádra dvou dalších vědeckých pracovišť - a to díky nemalé pomoci místních Talanských usedlíků.

Taktéž jsem obdržel zprávy, že skupina talanologistů pod vedením jistého Talana Shamaze (který se zdá být jedním z knězů výborně vzdělaných ve všem co se týká Talanské kultury) začala zkoumat spisy a inskripce…"

Outcast II: The Lost Paradise bude pokračování slavné a velmi úspěšné 3rd person adventury Outcast, která se před několika lety objevila pro platformu PC. Její úspěch byl natolik evidentní, že se tvůrci druhého pokračování rozhodli ji předhodit i hráčům vlastnícím konzoli Playstation 2. Hráči se opět převtělí do hrdinného Cuttera Sladea, agenta proniknuvšího skrze dimenzionální bránu na vzálenou planetu Adelpha.

Na oficiálních stránkách lze nově nalézt taktéž FAQ (často kladené otázky) a několik nových skečů (které bohužel právě v těchto okamžicích nejsou dostupné).

Váš názor Další článek: SoF2 s možností multiplayeru

Témata článku: , , , , , , ,