Detaily o zajímavě vypadající české akci El Matador

Cenega Publishing se včera konečně oficiálně "přiznala" k mafiánské akci El Matador, kterou pro ni vyvíjí brněnské studio Plastic Reality Technologies. To již má na svém kontě logický rychlík Loco Commotion a akční strategii Korea: Forgotten Conflict (mimochodem v nedávném rozhovoru se tvůrci svěřili, že datadisk ke hře nebude).

El Matador bude 3D stealth akcí z prostředí jihoamerických drogových gangů. Jedním z jejích základních pilířů bude dramatická příběhová linie. Hráč se ujme role tajného agenta, který je navíc proti narkomafiím motivován touhou pomstou svého bratra. Cesta za splněním nelehkého předsevzetí bude plná "neočekávaných zvratů a dramatických rozuzlení".

   

  

Spíše než o divoké přestřelky půjde většinou v El Matadoru o nepozorované proniknutí za nepřátelské linie a tiché splnění úkolu. Není se čemu divit, s místními mafiemi mají problémy i vlády jihoamerických států. Každopádně i střílení si užijete v dostatečném množství. Ať už v soubojích s hlavními záporňáky nebo při nechtěném seznamování s místní džunglí (aligátoři jsou bohužel trochu xenofobní). Hra se má pyšnit i povedenou AI (důstojníci budou dávat pokyny obyčejným vojákům) a také realistickou 3D grafikou. Tu ostatně můžete posoudit sami z dosud zveřejněných screenshotů anebo traileru z letošní E3.

Jihoamerický vítr z El Matadoru k nám, pokud vše půjde podle plánů, zavane ve třetím čtvrtletí roku 2005.

Download (E3 trailer, 12,2 MB): Doupě

Zdroj: PR

Diskuze (2) Další článek: Juiced - stahujte nový trailer z připravovaných závodů

Témata článku: , , , ,