Detaily připojení PS2 k Internetu

Podle japonského časopisu Dengekiou si bude moci uživatel svoji PS2 již brzy připojit k Internetu. Jak jsem psal minule, bude možno PS2 připojit vícero způsoby. Japonsko se jako první dočká USB modemu v březnu tohoto roku, vlastně dvou modelů USB modemů. Za cenu necelých 4000 korun jistě to představuje zajímavé rozšíření počítače.
Podle japonského časopisu Dengekiou si bude moci uživatel svoji Playstation 2 již brzy připojit k Internetu. Jak jsem psal minule, bude možno PS2 připojit vícero způsoby. Japonsko se jako první dočká USB modemu v březnu tohoto roku, vlastně dvou modelů USB modemů. První od firmy Omuron nese název VIAGGIO, druhý je od firmy Sunsoft a jmenuje se Online Station. První bude pravděpodobně Sunsoft. Ten již ohlásil cenu 10,000 Yenů (přibližně kolem 4000 Kč). Vzápětí nato firmy Sony, Square a Enix oznámily vývoj online her (Final Fantasy XI a nový Dragon Quest).

Po této informaci následuje ohlášení prohlížeče firmy PlanetWeb - známého výrobce browseru pro Dreamcast ve Spojených státech. PlanetWeb vypustí na trh v březnu EGBrowser, který umožní s PS2 brouzdat po Internetu, bude zvládat POP a SMTP mail a přehrávat formát MP3. První verze ale bohužel neumožňuje ukládání MP3 na paměťovou kartu. Další verze už to prý umožní. Japonci se mají. No a my ostatní – budeme muset holt počkat.

Váš názor Další článek: Creative PlayWorks PS2000 – symfonie v duchu PSX

Témata článku: , , , ,