Detroit: Become Human prodal už 1,5 milionu kopií

Další příběhová adventura z dílny Quantic Dreamu hlásí obrovský úspěch a můžeme tak s optimismem věřit, že ještě nějakou dobu hry, nebo spíše interaktivní filmy od tohoto studia budeme vídat.

Detroit: Become Human navazuje na veleúspěšnou řadu exkluzivních her pro Playstation, které dosáhly obrovských prodejů a také opěvování ze strany kritiků. Zaslouženou odměnou za kvalitně odvedenou práci se vývojářům teď stalo překonání jednoho a půl milionu prodaných kopií. 

U tohoto žánru a navíc s exkluzivitou pouze pro PS4 jsou to velmi solidní čísla. Kromě prodaných kopií zveřejnil Detroit: Become Human na svém Twitteru také množství odehraných hodin mezi všemi hráči. Celých dvacet milionů hodin ukazuje, jak chytlavá hra je, protože v průměru na ní každý z hráčů strávil asi 14 hodin. 

Quantic Dream oznámil, že z Detroitu bude plnohodnotná hra v roce 2015 poté, co jejich původně ukázkové demo s krátkým příběhem Kary mělo obrovský úspěch. V roce 2016 na E3 se nám potom dostalo prvního traileru a ukázky toho, jak bude hra fungovat. Už tehdy kolem Detroitu byl opravdu slušný humbuk a jak se ukázalo, tak oprávněný.

Zahráli jste si už tenhle interaktivní film? 

Diskuze (2) Další článek: Hráli jsme Vigor: český survival chce nalákat atmosférou a herním světem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,