Devátá Ultima slovem i obrazem

Pár informací, jedno video a nějaké screenshoty z chystaného pokračování RPG série - přesně to nabízí tenhle článek.

Jako Avatar se po svém posledním dobrodružství navracíte do Britannie, se kterou to zrovna toho času nevypadá nejlépe. Lord British i jeho poddaní jsou sužováni zlým Guardianem, který ničí, na co se podívá a jeho devastační činnosti je třeba rychle učinit přítrž. Jediný kandidát pro takovou práci jste pochopitelně vy. 

     

3D svět ozvučený 3D zvukem - tak bude vypadat nová Britannie. Interakce s postavami si užijete tolik, až by vás to mohlo mrzet, protože NPC postav je po Britannii roztroušeno přes 200. Všechny jsou namluveny profesionálními herci a dialogy dokonce napsali profesonální spisovatelé. Realističnost prostředí určitě podpoří střídání dne a noci, měnící se počasí a možnost manipulace se všemi předměty, které se v krajině nacházejí. Připraveny jsou i hordy agresivních nepřátelských monster, konkrétně jich bude přes 60 druhů. Bránit se budete moci nejen zbraněmi, ale i pomocí magie. K tomu slouží 45 typů kouzel, což by mělo vystačit na obranu i před těmi nejtvrdšími protivníky. 

     

Kromě obrázků se můžete mrknout i na trailer, který vám toho o atmosfáře hry možná řekne o něco víc. 4minutové video vypráví o Avatarově úkolu v tomto zatím posledním pokračování Ultimy. Je ve formátu MOV, má 19,24 MB a ke stažení je tady.

     

Pokud vám těch šest obrázků ze hry nestačilo, spousta dalších je jich k vidění na oficiální stránce Ultimy IX.

Váš názor Další článek: NVIDIA vs. 3dfx

Témata článku: , ,