Devět nových screenů MMORPG City of Heroes

Oficiální stránky připravovaného MMORPG  titulu City of Heroes byly obohaceny o devět nových obrázků, na kterých můžete zhlédnout tři různé hrdiny s jejich speciálními schopnostmi (Brimstone Armor, Fire Sword, Total Domination). První jmenovaná schopnost propůjčí postavě brnění, s nímž bude mít dotyčný hráč vyšší odolnost vůči ohnivým a ledovým útokům. Druhá schopnost Fire Sword umožní hrdinovi vytvořit ohnivý meč, s nímž dokáže hravě porazit několikanásobnou přesilu nepřátel a třetí jmenovaná (Total Domination) vypomůže podmanit vaše nepřátele za pomocí mysli.

   

Brimstone Armor

Hra City of Heroes je v nynější době ve fázi před závěrečných prací, přesto již její koncept a také grafická stránka mnohé napovídají o její kvalitě. Když k tomu připočteme zázemí korejské společnosti NCSoft, giganta na poli online her (LineAge či druhý díl LineAge2) a spolupráci se samotným lordem Britishem (Richardem Garriotem), můžeme očekávat velmi zajímavý titul na online scéně. Celá hra se odehrává v jediné metropoli a to ve městě Paragon, které je ohrožováno spoustou zločinců, podivných zmutovaných kreatur, invazí vetřelců a kdoví jaké další havětí.

   

Fire Sword

Právě proto jsou tak do města svoláni hrdinové, kteří nabídnou obyvatelům Paragonu pomoc proti všem těmto hrozbám. Hráč bude představovat jednoho z těchto hrdinů, kteří budou plnit s vidinou slávy a bohatství rozličné úkoly nejen v jednotlivých okrajových (a velmi rizikových) zónách. Tento titul, oceněný prestižní cenou E3 za nejlepší multi-playerovou hru výstavy, bude dokončen v průběhu příštího roku.

   

Total Domination

Související informace (City of Heroes):
Homepage hry: http://www.cityofheroes.com/
Výrobce hry: Cryptic Studios
Distributor hry: NCSoft
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Rok 2004

Zdroj: Homepage

Váš názor Další článek: Nový týden: ptejte se Františka Fuky!

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,