Devět obrázků hry Harry Potter: Quidditch World Cup

Mánie kolem pojmu Harry Potter se šíří světem neuvěřitelnou rychlostí a tak není divu, že se objevuje čím dál tím více her založených na tomto dnes již pojmu. V herním světě už spatřily světlo světa dva herní tituly, které si někteří oblíbili, jiní zase zavrhli. S nástupem třetího pokračování do kin se určitě objeví také konverze tohoto filmu do počítačové podoby, ale než tomu tak bude, dočká se herní scéna hry, která vychází z oblíbeného sportu studentů Bradavické školy čar a kouzel famrpál. Dnes si můžete prohlédnout pár obrázků, které byly uvolněny vývojářskou společností Electronic Arts, pracující na této hře.

   

Ve hře, realisticky ztvárňující famfrpálové zápasy, se budete moci ujmout jakéhokoliv postu v sedmi členném mužstvu (střelce, odrážeče potlouchů, brankáře nebo nejdůležitějšího postu chytače zlatonky). Po zvolení pozice vašeho charakteru si budete moci vybrat mezi pohárem Bradavické školy (na výběr budou všechny čtyři Bradavické koleje) nebo mezinárodním turnajem (hrát můžete např. za USA, Japonsko, Anglii, Norsko a další dostupné státy ve hře).

   

Na výběr nesmí chybět ani multi-player, ve kterém budete moci změřit svůj um proti vašemu kamarádovi. Hra Harry Potter: Quidditch World Cup by měla vyjít na podzim tohoto roku a kromě PC verze je plánována také na PS2, GameCube, Xbox a GBA. Kromě obrázků vám také nabízíme trailer, který můžete stáhnout z níže uvedeného odkazu.

´  

Související informace (Harry Potter: Quidditch World Cup):
Homepage hry: http://harrypotter.ea.com/quidditch/language.html
Výrobce hry: Electronic Arts
Distributor hry: Electronic Arts
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Podzim 2003

Download (trailer, 17,7 MB): Doupě

Zdroj: WarCry

Váš názor Další článek: Volte nejlepší hry roku!

Témata článku: , , , , , , , , , ,