Devět obrázků hry Sinbad: Legend of the Seven Seas

Her zakládajících se podle filmového zpracování vzniká v dnešní době čím dál tím více a tak není divu, že se herního titulu dočká i bájný Sindibád. Hru Sinbad: Legend of the Seven Seas hodlá uvést na monitory PC softwarová společnost Atari, která se nechala inspirovat stejnojmenným filmovým zpracováním, připravovaný společností DreamWorks. Dnes bylo uvolněno několik obrázků z této hry, které umožňují spatřit některé aspekty této hry. Hra by měla být dokončena již v říjnu tohoto roku.

   

Hra samotná je charakterizována jako akční adventura, ve které se převážně dočkáme spousty akce. Hráč se ve hře stane Sindibádem, tulákem jenž procestuje na lodi všech sedm moří, aby na konci své cesty nalezl legendární artefakt (the Book of Peace). Během Sindibádova dobrodružství bude také vaším úkolem záchrana jeho nejlepšího přítele Protease.

   

Během Sindibádova dobrodružství  se vám postaví do cesty spousta různých nadpřirozených nepřátel a legendární bájná stvoření. K jejich poražení budete moci využívat nalezené power-upy, které hráči dovolí stát se na chvíli neviditelným, přivolat si na pomoc menší armádu kostlivců nebo další užitečné speciality. Během hraní se Sindibád zlepšuje ve svých dovednostech a učí se speciálním pohybům.

   

Související informace (Sinbad: Legend of the Seven Seas):
Homepage hry: http://www.infogrames.net/games/sinbad_pc_action/
Výrobce hry: Atari
Distributor hry: Atari
Distributor hry v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Říjen 2003

Zdroj: 3DGamers

Váš názor Další článek: Oficiální stránky hry Syberia 2 spuštěny

Témata článku: , , , , ,