Devět obrázků hry Tony Hawk Underground

Zatímco se PC hráči těší ze čtvrtého pokračování kultovní série Tony Hawk Pro Skater 4, majitelé konzolí PS2, Xboxu a GameCube (a také GBA) se mohou těšit na měsíc listopad, kdy vyjde nový titul Tony Hawk Underground (na kterém pracuje vývojářská společnost NeverSoft). Dnešní uvolněné obrázky z této hry pocházejí z verze pro konzoli na PS2.

   

Hlavní novinkou bude fakt, že již nebudete hrát za jednoho z profesionálních jezdců (Pro Skatera), ale naopak si vytvoříte jedinečnou vlastní postavu a to zcela dle libosti. Na tuto postavu čeká 9 rozsáhlých levelů, které nebudete projíždět jen tak bezmyšlenkovitě, ale budete vedeni uceleným příběhem (od začínajícího jezdce až po nejvyšší skateboardovou elitu).

   

Další novinkou je možnost seskočit ze skateboardu a cestovat po herní lokaci pěšky, v autě a za pomocí dalších prostředků. Samozřejmostí je vylepšení Skate Park Editoru, ve kterém si budete moci vytvořit vlastní překážky, nájezdy apod. a v něm se pak prohánět se svými přáteli. Zajímavou inovací bude tvorba vlastních triků, které bude možné dokonce i pojmenovat. To vše budete moci prožívat společně se svými přáteli přes on-line hraní, pro které je připravováno několik nových herních módů.

   

Související informace (Tony Hawk Underground):
Výrobce hry: NeverSoft
Distributor hry: Activision     
Předpokládané datum vydání: Listopad 2003

Zdroj: Gamer´s Hell

Váš názor Další článek: Patch a aktualizované demo akce XIII!

Témata článku: , , , , , , , , , ,