Devil Inside a Stopařův průvodce ve výhledu

Informace o přípravě dvojice nových her, z nichž jedna je zajímavá angažovaností firmy Cryo a druhá využitím slavné předlohy.

Cryo společně s firmou Gamesquad (jejímž šéfem je autor série Alone in the Dark) oznámili tento týden, že pracují na nové hře s názvem Devil Inside. Podle jejich prohlášení by mělo jít o hororovou adventure s akčními vsuvkami. Ocitnete se v kůži muže jménem Dave, a jeho ďábelské pomocnice s přesmyknutým jménem Deva. Zatímco Dave je vyslancem televizního kanálu specializujícího se na paranormální jevy a jiné divnoty, Deva je jeho materializované (nej)horší já (jak ostatně napovídá název hry). Společným úkolem pro oba dva hrdiny je dopadení prchajícího hromadného vraha a jeho neméně záporných přisluhovačů. Obrázky dole patří právě k téhle hře. Vydání je ohlášeno na listopad letošního roku.

     

Octagon Entertainment ohlásil, že bude "financovat a publikovat" počítačovou hru podle slavné knižní série Douglase Adamse Hitchhiker's Guide to the Galaxy, kterou vytvořila firma Digital Village. Hra je popisována jako "realtimová 3D arkádní adventura" sledující vesmírná dobrodružství Arthura Denta, sympatického hrdiny uvedené knihy. Rozpočet na vývoj hry je 1,8 miliónu liber, na uveřejnění si ještě počkáme - je plánováno na 3. čtvrtletí roku 2001.

Zástupce Octagonu uvedl, že hra bude k dispozici pro PC, Macintosh a jednu z konzolí nové generace - buď Sega Dreamcast, Sony Playstation 2 nebo Nintendo Dolphin (vývojáři se stále rozhodují, která z konzolí bude z hlediska herních možností nejvhodnější). V plánu je i verze pro konzoli Gameboy Color.

Váš názor Další článek: Gabriel Knight 3 - preview

Témata článku: , , , , , , , , ,