Devil May Cry 4 bude multiplatformní!

Je to tak, další z titulů, který okupoval „zlatý list“ exkluzivních her pro next-gen konzoli PlayStation 3, se objeví i na konkurenčním Xboxu 360 a dokonce na PC (k vydání PS3 a Xbox 360 verze hry by mělo dojít ve stejnou dobu, avšak majitelé PC si budou muset počkat o chvíli déle). Po takových hitech, jakými jsou Grand Theft Auto IV, či Assassin´s Creed, tak koncern Sony ztrácí dalšího tahouna své nejnovější herní platformy.

  

Pověření lidé z Capcomu, jíž je Devil May Cry vlajkovým titulem (do konce minulého roku se všech jeho dílů prodalo na sedm milionů), pak prozradili, že se pokusí maximálně využít potenciálu všech herních platforem, aby mohli hráčům představit – alespoň vizuálně – nejkvalitnější díl celé série.

  

Příběh ságy s názvem Devil May Cry začíná v roce 2001, kdy byl vydán první díl. Od té doby se těší neutuchajícímu zájmu ze strany hráčského obecenstva, které se k němu stále vrací, aby si znovu a znovu vychutnali „svatý“ boj proti démonům všeho druhu, v kvalitně zpracované akční adventuře.

Související informace (Devil May Cry 4):
Platforma: PS3, Xbox 360, PC
Žánr: akční adventura
Vývojáři hry: Capcom (
http://www.capcom.com)
Vydavatelé hry: Capcom (
http://www.capcom.com)
Předpokládané datum vydání: není známo

Zdroj: TZ

Diskuze (3) Další článek: Galerie: Hellgate: London

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,