Devil May Cry 5 dorazí na Gamescom s novou ukázkou přímo ze hry

Hideaki Itsuno potvrdil, že všechno je připravené, aby se Devil May Cry 5 na Gamescomu ukázalo v celé kráse.

Devil May Cry 5 bude návratem série ke kořenům a fanoušci původních dílů se tak už nemohou dočkat, až si hru osahají, nebo alespoň uvidí první plnohodnotný gameplay. Už jenom něco málo přes týden je dělí od této chvíle. DMC 5 totiž představí demoverzi na Gamescomu. Capcom o demu alespoň už může říci, že je hotové a z toho má očividně velkou radost duchovní otec série, Hideaki Itsuno. Na svém Twitterovém účtu to okamžitě musel vykřičet do světa.

I přesto, že podle prvního traileru vše vypadalo trochu podobně jako DmC: Devil May Cry, Capcom nás ujistil, že hra se bude skutečně vracet ke kořenům a bude přímým pokračováním Devil May Cry 4. 

Potvrdil to i vedoucí makretingu, Antoine Molant. "Poslední hra byla opravdu dobrá, ale objevilo se na ni dost nepříznivých reakcí. Ať už kvůli tomu, že pochopitelně nešlo o přímé pokračování, nebo něčemu jinému. Rozhodli jsme se proto sednout si nad to s týmem a promyslet, co dál. A všichni jsme věděli, že komunita si přála pokračování prvních dílů série. Tak se tento projekt zrodil,"  vzpomínal na rozhodnutí o tom, kam bude série dál směřovat.

Devil May Cry 5 vyjde na začátku roku 2019 na PC, PS4 a Xbox One. Vrátíte se k Nerovi, Dantemu a jejich honu na démonické stvůry?

Váš názor Další článek: Vikingské akční RPG Rune míří do předběžného přístupu už v září

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,