Devil May Cry 5 v next-gen verzi poběží v rozlišení 4K a při 60fps

Jackpot!

Devil May Cry 5 se s novou generací konzolí vrátí ve speciální edici a ta má nabídnout hratelného Vergila, rychlejší načítací časy a mnoho dalších vychytávek, které zlepší zážitek ze hry a umožní ještě více vyniknout již tak nádhernému grafickému kabátku. Nyní se navíc dozvídáme, v jakých režimech hra poběží. Na výběr by dle ověřeného účtu WBacon, který patří zaměstnanci Capcomu na fóru RestEra, mělo být rovnou z několika variant. 

Nejlepší zobrazení nabídne 4K rozlišení s využitím ray tracingu. V případě, že si vyberete tuto variantu, bude hra běžet na 30fps. Pokud potom zvolíte 4K bez ray tracingu, dostanete se na 60fps. Nepotřebujete-li ovšem 4K rozlišení, můžete se těšit na Full HD se šedesáti snímky za sekundu s ray tracingem a sto dvaceti bez něj. Zatím bohužel nemáme žádné informace o tom, zda hra nabídne také rozlišení 1440p, které se v poslední době stává zlatou střední cestou především u herních monitorů. 

Devil May Cry 5: Special Edition vychází s příchodem nové generace konzolí. Pro Xbox Series X bude dostupná od 10. listopadu. Majitelé Playstationu 5 po ní potom mohou sáhnout o dva dny později. 

Váš názor Další článek: Immortals: Fenyx Rising je v novém příběhovém traileru plný vtípků

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,