Diablo 4 bude mít také osvobozování táborů ve stylu Far Cry 4

Otevřený svět nového Diabla bude znamenat i několik novinek od konkurence.

Diablo 4 je na cestě a podle dosavadních informací se má vrátit ke svým temným a brutálním kořenům. Působí tak i ze zveřejněných záběrů a trailerů, což ale neznamená, že se nedočkáme nějakých novinek a celkově moderních herních prvků. 

Jednou z velkých novinek bude samozřejmě relativně rozlehlý otevřený svět, ve kterém budeme moci kombinovat příběhové kapitoly s více volnočasovými aktivitami a questy. Patřit mezi ně bude i dnes již obligátní osvobozování táborů, roztroušených po různých koutech světa. Podobně, jak je to třeba v nových dílech Far Cry. Blizzard ale dodává, že Diablo 4 má otevřený svět, který se rozhodně vyplatí prozkoumávat. 

Ten je totiž naplněn nejen lákavým lootem, ale i zajímavými aktivitami, různými eventy, PvP prvky a dalšími kratochvílemi. To osvobozených táborů se tak nastěhují obchodníci a další pomocná síla a hráč se může rychleji pohybovat po mapě. Také online prvky rozhodně nebudou tak dominantní jako v MMO hrách a hráč neuvidí další hráče zdaleka tak často. Vlastně můžete odehrávat kompletní příběh zcela sami. 

Váš názor Další článek: Cyberpunk 2077 odhaluje efekty ray tracingu a podporu DLSS 2.0

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,