Disney chystá herní adaptaci G-Force

Některé společnosti jsou zkrátka nepoučitelné. Čím víc herních propadáků vyprodukují, tím víc jich naplánují na další rok. Prim mezi těmito "břídily" (pokud možno bez urážky) hraje bezpochyby společnost Disney Interactive, která trh každý rok sytí takovými ptákovinami jako High School Musical, nebo Disney: Jméno-každého-druhého-animovaného-filmu-který-jsme-pustili-do-kin.

Bohužel, jak všichni víme, zvyk je železná košile, díky čemuž se převodu na všechny herní platformy (opravdu, všechny) dočká i nejnovější projekt G-Force, jenž by se měl objevit v regálech již včervenci tohoto roku, na kdy je ostatně naplánována i premiéra samotného snímku.

Napůl hraný, napůl animovaný film (z produkce Jerryho Bruckheimera!) by vás měl seznámit s partou morčat, kterou americká armáda vytrénovala, aby plnila tajné, a mnohdy i nebezpečné úkoly (ne, opravdu si neděláme srandu). Každé jedno z nich přitom disponuje dovednostmi v určitém špionském oboru, díky čemuž by měla být zajištěna různorodost týmu.

Nicméně, vám, hráčům, bude do rukou svěřena pouze postava Darwina, velitele G-Force, a Mooche (to je, mimochodem, moucha), mezi nimiž budete, podle všeho, automaticky přepínáni podle aktuální situace. Novinářská čest mě pak nutí poznamenat, že bychom se, podle tvůrců, samozřejmě, měli dočkat unikátní akční adventury (to bolí).

Ach jo, copak jsem jediný, kdo si myslí, že už bylo dost zvířat co zachraňují svět, a dost animáků, kvůli kterým neposedná dítka tahají peníze ze svých rodičů (potažmo infantilní přítelkyně ze svých "silnějších" poloviček)?

Zdroj: CVG

Dostupné pro: PC, X360, PS3, Wii, PSP, 3DS, iPhone
Žánr: Adventury
Výrobce: Disney Interactive
Začátek prodeje: červenec 2009
Diskuze (2) Další článek: Huxley na X360 jen tak nebude

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,