Diversions Slots – ve spárech jednorukého bandity

Snad každý z nás někdy narazil na hrací automaty zvané též jednorucí bandité. Tyto stroje se už nadobro usídlily v některých našich restauracích či hospůdkách. Ač je zcela zřejmé, že na nich je spousta lidí závislých, veřejnost tento fakt celkem toleruje. Dnes se této záležitosti oddáme na našem milovaném PC a jak poznáte, bude spíše oddychová záležitost.
Je pátek, spousta lidí miluje tento den, někteří mají oblíbeny dny následující, víkend. To je to slastné slovo, bez něhož by život nebyl to co je. Vždyť mnohdy to je pro některé pařany čas, kdy mohou slastně usednout k pc, chopit se své brokovnice a vraždit ty zlé mutanty. Ostatní rádi odejdou za přáteli do hospůdek, kde mohou narazit na hrací automaty, přesně takové, jaké tu dnes budeme mít.

Diversions SlotsDiversions Slots

Diversions Slots je prach(s)prostá konverze známého jednorukého bandity na osobní počítač. Je to taková oddychová hra, nijak dynamická, nervydrásající, ale pomalá pohodová gamesa. Její princip je všem, kteří někdy okusili kouzlo těchto strojů. Jednou jsem to také zkusil a nedopadlo to celkem špatně – hodil jsem tam 2Kč, vyhrál jsem 100Kč! To se stalo v době, kdy mi bylo cca. 10-12 let, takže jsem to vážně zkusil jen jednou (uvádím to proto, abyste si nemysleli, že všechny peníze z Doupěte takto „utápím“ :o).

Zpět ke hře, princip je následující: na začátku hry máte určitý obnos, která je uložen v bance. Jeho velikost je neomezená a vybrat si můžete, kolik chcete. Tyto penízky následně můžete házet do automatu a hrát. Můžete tam hodit jednu, dvě nebo tři mince najednou, přičemž čím více to bude, tím větší bude vaše potenciální výhra. Vaše úspěšnost je zde otázkou náhody a toho, zdali se vás drží slečna štěstěna. Stisknete tlačítko „spin“ a zbytek za vás obstará počítač a vy se jen dozvíte, zdali jste něco vyhráli anebo ne. Je-li nějaká výhra, můžete si ji vybrat a uložit do banky, jinak stále peníze zůstanou v automatu.

Diversions SlotsDiversions Slots

Technické zpracování hry je docela na úrovni, zamilujete si hlavně zvuky, jež vám budou asociovat to, že se nacházíte v nějakém kasinu a všude kolem vás se to hemží krupiéry, kartami a vzduch voní šustivými dolary. Grafice není také co vytknou, jen snad to, že jí je velmi málo – celá hra se skládá pouze z jedné herní obrazovky.

Hru vám mohu jen doporučit, protože jedná se o dobrý kousek, který vás zpracováním jistě uchvátí a navíc když k tomu přičtu malou velikost, kterou hra má, pro všechny milovníky automatů to bude celkem jasná volba. Tak na co ještě čekáte?

Homepage: www.divsoft.com.

Download (1,09 MB) zde; VypalCD zde (link dodáme později).

Diskuze (1) Další článek: Isaac Asimov – Já robot

Témata článku: , , , , , ,